Contactpersonen

  • Mogen wij voor u drukken?

  • Carl

    Withaar

  • Diny

    Withaar

  • Bert

    Olsder

Wie zijn wij?

Uw bedrijf kan niet zonder marketing of communicatie


Grafimediabedrijf drukkerij Upmeyer levert al jaren een belangrijke toegevoegde waarde bij het realiseren van communicatieoplossingen in het grafische proces.

Op 3 december 1903 is Upmeyer gestart als stoomdrukkerij in de Zwolse binnenstad. Na 93 jaar is het bedrijf op 1 april 1996 overgenomen door het enthousiaste echtpaar Carl en Diny Withaar en tevens verhuisd naar de Simon Stevinweg 26 op het industrieterrein ’De Marslanden’ in Zwolle. Ondertussen is er veel veranderd… Wij laten u graag zien dat het vakmanschap van toen het meesterschap van vandaag is. Met de focus op drukwerk, printing on-demand en digitale media wordt bij ons alles op hoog niveau geproduceerd. Onze positieve instelling is hierbij creatief én pro-actief.

Uw wensen staan centraal! Uw vertrouwen staat bij ons voorop. Wij bieden de juiste service gecombineerd met het realiseren van kostprijs, kwaliteit en levertijd die bij u passen. Door onze flexibele opstelling communiceren wij naar een voor u zo gunstig mogelijk proces. Immers… uiteindelijk draait alles om een goed gevoel en een uitstekend eindresultaat.

Wij zijn duidelijk in wie we zijn en wat wij bieden. Mogen wij voor u drukken?
Maak dan een afspraak.
NIEUWS
Nieuwe Herman Brood Kalender
Ook dit jaar hebben wij de nieuwe Herman Brood Kalender mogen drukken. Een prachtige kalender op formaat 415 x 450 mm met 13 van zijn werken.De kalender is te koop bij het museum 'Herman Brood Experience' te Zwolle. 
meer nieuwsberichten
gewoon_drukken
offerte aanvragen
Vraag met behulp van onderstaand formulier snel en gemakkelijk een drukwerkofferte of order aan.
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Adres
Postcode / Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres*
Opmerkingen /
toelichting
Los de volgende som op: 10 plus 9 =*
Contact Upmeyer GRAFIMEDIA

Post en Bezoekadres:
Simon Stevinweg 26
8013 NB Zwolle
T: (038) 460 38 38
info@upmeyer.nl Route